Om Ihsero

Ihsero AB, i harmoni & sinnesro drivs av mig, Camilla Ihse, vars företagsnamn är inspirerat av släktgården Isero där min farfars mor växte upp utanför Lövestad i Skåne.

Sensommaren 2017 gick jag “in i väggen” och blev sjukskriven för utmattningssyndrom. Efter att jag hade drivit mig för hårt på alla håll och kanter i allt för många år och “ryggsäcken” jag bar på bara blev tyngre och tyngre tog det till slut stopp. Energin försvann från både kropp och psyke. Det var som om hjärnan kommit åt en avstängningsknapp och jag fungerade inte längre.

Jag var nu tvungen att göra min inre resa, förstå vad som fanns i “ryggsäcken”, acceptera en del och plocka bort en del och ersätta det med annat. Det var dags att hitta tillbaka till mig själv. Denna inre resa ledde mig så småningom vidare till att utbilda mig till mindfulnessinstruktör samt avspänning- och stresspedagog för att förstå: Vad var det som hade skett? Varför hände det just mig? Hur kan jag förebygga att aldrig mer hamna i denna situation?

Denna medvetenhet har lärt mig att öka min inre harmoni och sinnesro. Nu vill jag hjälpa och inspirera andra.

Jag har alltid varit intresserad av människans beteenden och tankar vilket gjorde att jag läste både psykologi och vuxenpedagogik som huvudämnen på universitetet. Jag har 18 års erfarenhet inom HR i medelstora- och stora organisationer och haft många olika roller inom HR varav de senaste som Personalchef. För närvarande utbildar jag mig även till personlig mental tränare som handlar om att styra om tankar till hur man vill ha det för att må och fungera bättre.

Del av Ihseros verksamhet finns på Harmonigården, www.harmonigarden.se och del av verksamheten arbetar ut mot företag.

Ihsero-i harmoni & sinnesro, handlar om att hitta sitt lugn och sin potential för att må och fungera bättre!