Om Ihsero

Ihsero AB, i harmoni & sinnesro drivs av mig, Camilla Ihse. Jag brinner för att göra människor medvetna om hur mycket man själv kan påverka sitt liv genom rätt riktning och rätt fokus i livet.

Sensommaren 2017 gick jag “in i väggen” och blev sjukskriven för utmattningssyndrom. Efter att jag hade drivit mig för hårt på alla håll och kanter i allt för många år och “ryggsäcken” jag bar på bara blev tyngre och tyngre tog det till slut stopp. Energin försvann från både kropp och psyke. Det var som om hjärnan kommit åt en avstängningsknapp och jag fungerade inte längre.

Jag var nu tvungen att göra min inre resa, förstå vad som fanns i “ryggsäcken”, acceptera en del och plocka bort en del och ersätta det med annat. Det var dags att hitta tillbaka till mig själv. Denna inre resa ledde mig så småningom vidare till att utbilda mig till mindfulnessinstruktör,  avspänning- och stresspedagog med KBT inriktning samt personlig mental tränare.

Nu vill jag hjälpa och inspirera andra!

Jag har alltid varit intresserad av människans beteenden och tankar vilket gjorde att jag läste både psykologi och vuxenpedagogik som huvudämnen på universitetet. Jag har 18 års erfarenhet inom HR i medelstora- och stora organisationer och haft många olika roller inom HR varav de senaste som Personalchef.

Del av Ihseros verksamhet finns på Harmonigården, www.harmonigarden.se och del av verksamheten arbetar ut mot företag.

Ihsero-i harmoni & sinnesro, handlar om att hitta och förstå sin inre potential samt att må och fungera bättre!