PMT-Personlig mental träning-för dig som vill nå din fulla potential

Utövar du en sport men lyckas inte riktigt nå dit du önskar? Blir du nervös eller störs du av det som sker runt omkring dig när du ska tävla eller prestera? Tar prestationskraven över din glädje på jobbet? Har du tappat motivationen på din arbetsplats?

Ibland behöver vi stanna upp och reflektera över vår nuvarande situation. Kan det finnas något mer vi kan göra för att må och/eller fungera bättre? Genom träning och metoder inom mental träning kan du få nya insikter och perspektiv för att komma till ditt önskeläge.

För att nå framsteg behöver du träna och göra uppdrag mellan coachingtillfällena för att nå ett varaktigt resultat. Förändringen kan komma snabbt eller först om några veckor, det är individuellt. Du kommer få träna på avspänning, självbild, mindset, känsloträning och målbildsträning och göra en del reflektioner för att på sätt komma närmare ditt önskade läge.

Vi börjar alltid med ett initialt möte där jag ställer frågor till dig för att komma fram till på vilket sätt jag kan hjälpa dig. Därefter lägger vi upp en plan för att du ska nå ditt önskade läge.