• Specialiserad i stressrelaterad ohälsa, mental träning och Human Resources
  • Lång erfarenhet av samtal, utbilda grupper, upprätta och utveckla HR processer som tex hälsa, rehabilitering, arbetsmiljö m.m. (Finns också lång erfarenhet inom rekrytering, talent management, löneprocesser, fackliga förhandlingar, kompetensutveckling, personlighetstester Perspektiv och DISC, arbetsvärderingar BAS)

Målet är att skapa goda förutsättningar och verktyg i er organisationen för att arbeta förebyggande. Parametrar som skapar en stressfri arbetsmiljö och motivationshöjande arbetsklimat. En förutsättning för trivsel och bra samarbete och därmed effektivitet och ökad prestationsförmåga. Ihsero arbetar utifrån individens och ledarens perspektiv dvs ur ett individuellt, socialt och organisatoriskt perspektiv.

2019

Ihsero AB grundades så tidigt som 2018 men har varit aktivt sen hösten 2019 då boken Optimera mera påbörjades och har sen dess utvecklats till det som erbjuds idag. Jag som driver företaget heter Camilla Ihse och jag har lång erfarenhet av att arbeta med människor och HR processer i företag.

Som ung var jag väldigt aktiv inom golfen och spelade som yngst både i klubbens damlag och elitlag. En tävlings- och prestationsmänniska som inte till slut hade tröttnat om jag hade vetat och tränat mig mentalt-det vill säga mina tankar. 2017 blev min vändpunkt i livet då jag drabbades av utmattningsyndrom. Så sakteligen vidareutbildade jag mig som stresspedagog, mindfulnessinstruktör och personlig mental tränare samtidigt som jag började bygga upp företaget Ihsero. Genom mentala verktyg har jag inte bara kommit tillbaka och byggt upp något nytt utan har också förståelse hur du och organisationen kan förebygga och stärka er mentalt mot ett både ökat välmående och ett optimalare (arbets-) liv. Genom enkla mentala verktyg kan du få ta del av något som du har användning för hela ditt liv.

Så är du precis som jag, nyfiken på att pröva och lära dig något nytt, som älskar forskning och fakta samtidigt som du tycker det är viktigt med kunskap, uppleva för att förstå och få resultat?

Är du och/eller organisationen beredd på att satsa långsiktigt? Jag lovar att mitt bidrag till dig/er kommer vara engagemang, kompetens och trygghet. Därför finns jag här för dig!.


Camilla är en tänkande människa. Jag har alltid tyckt att hon har något att säga. Medan många andra kanske helst har talat om vädret och andra ytliga/ofarliga saker, har Camilla inte dragit sig för att ta upp andra ämnen. Camilla känns äkta och ärlig.”
HR kollega ONE Nordic


Media

Trelleborgs Allehanda hösten 2018
http://www.trelleborgsallehanda.se/familj/mental-traning-blev-vagen-tillbaka/

Läs artikeln i Sveriges ledande tidskrift Personal & Ledarskap, inom personal och human Resources. Klicka på den här länken https://www.personalledarskap.se/Web/Article.aspx
https://www.boktugg.se/2020/04/22/camilla-ihse-debuterar-med-popularvetenskaplig-bok-om-att-hantera-stress/