coffee break, conference, women-1177540.jpg

Om

Se Ihsero som din samarbetspartner som hjälper dig med ditt HR och utvecklar din personal. Genom insikter, rutiner och utveckling tar vi dina processer till en ny nivå.

Få din verksamhet att bli uppdaterad, strukturerad och ta del av personlig utveckling för större trivsel och välmående. Ihsero jobbar med dig som behöver spara tid och effektivisera men som samtidigt tycker medarbetarna ska vara i fokus. 

Om du funderar på att välja ett samarbeta

Så här jobbar jag

Kunden i fokus

Du berättar om dina utmaningar och sen ser vi om Ihsero är rätt samarbete för dig där du får förslag på hur vi tillsammans kan ta oss an utmaningen. Allt sker i en dialog med dig som kund.

Kvalitet och effektivitet

Snabbt och effektivitet men med fokus på kvalitet och användbarhet och bjuder gärna på extra kunskap baserat på forskning, fakta eller på lång erfarenhet. Målet är att du ska få det du efterfrågar och gärna lite till.

Ihseros samarbeten

Camilla Ihse

Grundare

Camilla har jobbat med HR i över 22 år och är vidareutbildad som Stresspedagog, Mental tränare, Mindfulnessinstruktör och Antiinflammatorisk Nutrinist

Ella Hellgren

E-learningspecialist Course it Matter

Ella har jobbat med e-learning i mer än 20 år och hjälpt företag att bygga onlinekurser. Ihsero har utbildats och tagit stöd av Ella för att bygga webkurserna.

Mats Björk

Mental Tränare Expandera

Mats har under 25 års tid lett samtal och grupper inom mental träning inom bla motivation, prestationspsykologi, stresshantering, självbild och kapacitetsträning. Kvalitetssäkrat kurserna

Malin Thornblad

HR specialist

Malin har över 20 års erfarenhet inom HR i många olika branscher. Kvalitetssäkrat kurserna.