För mental styrka & inre balans

Utveckla dig själv eller era medarbetare/chefer för att må bättre och minska stress, ha förmågan att möta påfrestningar, utmaningar och ändå stå stabilt samt prestera utifrån sin fulla potential.

Idén om att skapa företaget Ihsero föddes från tron av att öka medvetenheten kring att vi har alla möjlighet att stärka oss mentalt. För att öka vårt välmående och minska stress, för att nå topp-prestationer utifrån sin fulla potential och skapa den där inre motståndskraften som hjälper oss att hantera alla sorters utmaningar, press eller motgångar i livet.

Att skapa en inre balans handlar om att ha en hälsosammare sinnesstämning. Mental styrka handlar om att optimera och nå sin egen fulla potential.

Det ska kännas tryggt

Att vara kund eller klient hos Ihsero ska kännas tryggt och du kommer bli mottagen med lyhördhet och engagemang. Tillsammans med Ihseros produkter och tjänster finns möjlighet att se över dina utmaningar eller företagets, strukturera upp och bena ut för att sen steg för steg få vägledning till något som fungerar bättre. Utifrån erfarenhet tillsammans med systematiska metoder och verktyg baserat på forskning skapas det förutsättningar för nya tankar och perspektiv.

Långsiktighet och hållbarhet

Ihsero står för långsiktighet och hållbarhet. Det innebär att det vi gör ska hålla på sikt och att du kan använda metoderna och verktygen i många olika sammanhang. Att bli medveten om hur du som människa fungerar, att träna hjärnan och dina tankeprocesser är mest effektivt om man gör det under längre tid.


Grundaren har ordet

Mitt bidrag är att vara lyhörd mot kunderna för att verkligen fånga upp var behovet finns. Med de rätta verktygen och metoderna kan vi skapa ökat välmående och bättre prestationer. Då kan vi nå både framgång både som individ och företag. Framgång för mig är när individer får nya insikter och perspektiv och en upplevelse av förändring till det mer positiva. 

Styrkan hos Ihsero finns i en unik kombination av lång erfarenhet inom HR och mental träning. 

  • Specialiserad i Mental träning, Stresspedagogik och Mindfulness
  • Licencierad i testverktygen MTQ, Thomas International, PAT Perspektiv
  • Utbildad och 18 års erfarenhet inom Human Resources: samtal, utbilda och utveckla individer & grupper, personlighetstester, statistik, rekrytering, talent management, rehabilitering, performance management, HR processer m.m.
  • Idrottsbakgrund: Golf

”För mig handlar det om att ha balans mellan kreativitet-värme och fakta-resultat. Därför är det också dessa två delar som genomsyras i allt Ihsero levererar. En blandning av de båda. Kunskap-uppleva-känna-förstå och få resultat. ”

Kundreferenser

Några kunder & samarbeten

Behagligt, vältaligt och mycket informativt framförande som jag verkligen kan rekommendera. Ola Skogström, Projektledare ONE Nordic AB

Som tidigare kollega utförde Camilla alltid sitt uppdrag på ett professionellt och genomtänkt sätt. Hon var alltid påläst och korrekt i mötet med sin målgrupp. Positiv och lösningsfokuserad och arbetade alltid effektivt och målinriktat. Hon var lojal med en förmåga att skapa förtroende i verksamheten. Malin Thornblad, HR specialist Malmö Stad

Hon är lyhörd, kvalitetsmedveten och har lätta för samarbete. Michael Augustsson, VD Wisegate

Camilla har den perfekta blandningen av gedigen ämneskunskap, förmåga att förmedla den, målmedvetenhet och en stor omsorg om dem hon kommunicerar med och hjälper. Ella Hellgren, Course it Matters

Bra energi, kunskap och engagemang! Patrik Skoog, VD Konecranes

Media

Trelleborgs Allehanda hösten 2018
http://www.trelleborgsallehanda.se/familj/mental-traning-blev-vagen-tillbaka/

Läs artikeln i Sveriges ledande tidskrift Personal & Ledarskap, inom personal och human Resources. Klicka på den här länken https://www.personalledarskap.se/Web/Article.aspx
https://www.boktugg.se/2020/04/22/camilla-ihse-debuterar-med-popularvetenskaplig-bok-om-att-hantera-stress/
Bokmässan 2020