Det är nu som livet är mitt. Jag har fått en stund här på jorden. Och min längtan har fört mig hit. Det jag saknat och det jag fått…Jag vill känna att jag lever. All den tid jag har. Ska jag leva som jag vill…

Text: Py Bäckman Ur låten Gabriellas sång

Kunskap för livet


  • Specialiserad i stressrelaterad ohälsa, mental målbildsträning och HR
  • Utbildar individer och grupper på distans
  • Utbildningsprogram online för dig som vill utvecklas personligen
2019

Jag heter Camilla Ihse och jag har arbetat med människor i företag inom HR hela mitt arbetsliv. Det har inneburit en hel del samtal med många olika människor i olika arbetsroller. 2017 blev dock min vändpunkt i livet då jag drabbades av utmattningsyndrom. Så sakteligen vidareutbildade jag mig som stresspedagog, mindfulnessinstruktör och personlig mental tränare samtidigt som jag började bygga upp företaget Ihsero. Genom mentala verktyg har jag inte bara kommit tillbaka och byggt upp något nytt utan har också förståelse hur du och organisationen kan förebygga och stärka er mentalt mot ett både ökat välmående och ett optimalare (arbets-) liv. Genom enkla mentala verktyg kan du få ta del av något som du har användning för hela ditt liv.

Så är du precis som jag, nyfiken på att pröva och lära dig något nytt, som älskar forskning och fakta samtidigt som du tycker det är viktigt att uppleva för att förstå?

Är du och/eller organisationen beredd på att ge tid och tålamod? Jag lovar att mitt bidrag till dig/er kommer vara engagemang, kompetens och trygghet. Därför finns jag här för dig!.


Camilla är en tänkande människa. Jag har alltid tyckt att hon har något att säga. Medan många andra kanske helst har talat om vädret och andra ytliga/ofarliga saker, har Camilla inte dragit sig för att ta upp andra ämnen. Camilla känns äkta och ärlig.”
HR kollega ONE Nordic


Media

Trelleborgs Allehanda hösten 2018
http://www.trelleborgsallehanda.se/familj/mental-traning-blev-vagen-tillbaka/

Läs artikeln i Sveriges ledande tidskrift Personal & Ledarskap, inom personal och human Resources. Klicka på den här länken https://www.personalledarskap.se/Web/Article.aspx
https://www.boktugg.se/2020/04/22/camilla-ihse-debuterar-med-popularvetenskaplig-bok-om-att-hantera-stress/

Ihseroacademy-webkurser som ger dig kunskap för livet!