För mental styrka & inre balans

Idén om att skapa företaget Ihsero föddes från tron av att öka medvetenheten kring hur du kan stärka dig mentalt för att förebygga stress, klara utmaningar, press eller motgångar i livet. Problemet är att många kanske inte är medvetna om hur man kan nå sin fulla potential eller vilka metoder och verktyg man kan använda sig av i situationer då man har en önskan om att nå något annat.

Vill du må eller fungera bättre oavsett om det är i privatliv eller arbetsliv? Individ, medarbetare eller ledare? Då kan Ihsero vara något för dig. Ihsero erbjuder föreläsningar, kurser , medlemskap och personlig coachning. Du får möjlighet att öka dina insikter och få in nya perspektiv och möjligheter i ditt liv. Något som gör att du kommer närmare ditt önskade läge.

Vi fortsätter löpande att kvalitetssäkra produkter och tjänster till er kunder för bästa kvalitet.

Det ska kännas tryggt

Att vara kund eller klient hos Ihsero ska kännas tryggt och du kommer bli mottagen med lyhördhet och engagemang. Tillsammans med Ihseros produkter och tjänster kommer vi se över dina utmaningar, strukturera upp och bena ut för att sen steg för steg vägleda dig till något som fungerar bättre för dig. Utifrån erfarenhet tillsammans med systematiska metoder och verktyg baserat på forskning skapas det förutsättningar för nya tankar och perspektiv som leder dig att fatta bättre beslut för dig själv och för dina relationer.

Långsiktighet och hållbarhet

Ihsero står för långsiktighet och hållbarhet både i arbetslivet och i livet i övrigt. Det innebär att vi ska må och fungera bra i alla delar av livet. Att bli medveten om hur du som människa fungerar, att träna hjärnan och dina tankeprocesser och därmed förändra ditt mindset för att må och fungera bättre är mest effektivt om man gör det under längre tid. Därför är längre träning mer effektivt för att du ska se en förändring. Det är ingen quickfix att förändra en vana, utan träning och långsiktighet gäller.


Ihsero ägs och drivs av Camilla Ihse.

Med bakgrund som idrottare (golf), HR och personalchef, har jag erfarenhet från både idrottens värld och näringslivet och jag har under de 18 år inom HR och organisationer haft många samtal och skapat en förståelse av de utmaningar som finns i livet. Erfarenhet, forskningsunderlag tillsammans med de utbildningar jag har gått genom åren har jag samlat ihop de verktyg, övningar och metoder som jag tror är mest effektivast för ditt välmående och din prestation.

  • Erfarenhet och specialiserad i Stressrelaterad ohälsa, Personlig mental träning, Mindfulness och Human Resources (ca 20 år)
  • Lång erfarenhet av samtal, utbilda och utveckla grupper, upprätta och utveckla HR processer som tex hälsa, rehabilitering, arbetsmiljö m.m. (Finns också lång erfarenhet inom rekrytering, talent management, löneprocesser, fackliga förhandlingar, kompetensutveckling, personlighetstester Perspektiv och DISC, arbetsvärderingar BAS)

Jag har alltid varit så där nyfiken av mig. Nyfiken på hur människor fungerar och varför. Redan i lågstadieåldern älskade jag läsa Illustrerad vetenskap. Så ja, det där med fakta och vetenskap är jag så fascinerad av. Dessutom är jag lite av en tävlingsmänniska. Men jag har också en annan sida. En sida av kreativitet som uttrycker sig i att fritt måla tavlor utan krav och prestation, pröva laga mat utan recept, sjunga och hitta på låtar. Gå på känsla och vad kroppen säger. Inga tankar. För mig handlar det om att ha balans mellan dessa två. Då mår jag som bäst. Därför är det också dessa två delar som genomsyras i allt jag levererar till dig. En blandning av de båda. Kunskap-uppleva-känna-förstå och få resultat.

Kundreferenser

Några kunder & samarbeten

Behagligt, vältaligt och mycket informativt framförande som jag verkligen kan rekommendera. Ola Skogström, Projektledare ONE Nordic AB

Som tidigare kollega utförde Camilla alltid sitt uppdrag på ett professionellt och genomtänkt sätt. Hon var alltid påläst och korrekt i mötet med sin målgrupp. Positiv och lösningsfokuserad och arbetade alltid effektivt och målinriktat. Hon var lojal med en förmåga att skapa förtroende i verksamheten. Malin Thornblad, HR specialist Malmö Stad

Hon är lyhörd, kvalitetsmedveten och har lätta för samarbete. Michael Augustsson, VD Wisegate

Camilla har den perfekta blandningen av gedigen ämneskunskap, förmåga att förmedla den, målmedvetenhet och en stor omsorg om dem hon kommunicerar med och hjälper. Ella Hellgren, Course it Matters

Bra energi, kunskap och engagemang! Patrik Skoog, VD Konecranes

Media

Trelleborgs Allehanda hösten 2018
http://www.trelleborgsallehanda.se/familj/mental-traning-blev-vagen-tillbaka/

Läs artikeln i Sveriges ledande tidskrift Personal & Ledarskap, inom personal och human Resources. Klicka på den här länken https://www.personalledarskap.se/Web/Article.aspx
https://www.boktugg.se/2020/04/22/camilla-ihse-debuterar-med-popularvetenskaplig-bok-om-att-hantera-stress/
Bokmässan 2020