0 student

Självbildsträning Online är en självhjälpskurs för att öka sin självkänsla. Även en delkurs i Stresshanteringsprogrammet och Mentala träningsprogrammet. Fokus på din självkänsla. Du lär dig om varför det är viktigt och hur du gör. Genom att stärka den kan du minska spänningar eller din stressnivå samt må och fungera bättre i din vardag eller i det du presterar.

Med filmer av fakta, pepp och stöd, uppdrag i form av övningar, reflektioner och tester kommer du få insikter och verktyg att ha med dig livet ut. Du får också ljudfil för att stärka din självkänsla ytterligare. Du har löpande support från din kursledare och du är välkommen att maila dina frågor och funderingar.
Längd: ca 3 veckor (20 lektioner) men du kan göra det i din egen takt. Licens i 2 månader. Denna kurs ingår för dig som prenumererar. 
Du tar del av inloggning inom 48 timmar från beställning. Sen är det bara att sätta igång. Enkelt eller hur?
Observera att det här är ett självhjälpsprogram och på inget sätt en ersättning för behandling.
KÖP SJÄLVBILDSTRÄNING
Läroplanen är tom

Instruktör

admin

Med bakgrund som idrottare och personalavdelning har jag erfarenhet från både idrottens värld och näringslivet och jag har under de 18 år inom HR och organisationer haft många samtal och skapat en förståelse av de utmaningar som finns i livet. Erfarenhet, forskningsunderlag tillsammans med de utbildningar jag har gått genom åren har jag samlat ihop de verktyg, övningar och metoder som jag tror är mest effektivast för ditt välmående och din prestation. Erfarenhet och specialiserad i Stressrelaterad ohälsa, Personlig mental träning, Mindfulness och Human Resources (ca 20 år) Lång erfarenhet av samtal, utbilda och utveckla grupper, upprätta och utveckla HR processer som tex hälsa, rehabilitering, arbetsmiljö m.m.
649.00kr