Föreläsning

Är ni som företag ute efter en inspirationsföreläsning?

Ni har möjlighet att välja mellan

  • Inspirationsföreläsning 60 min
  • Inspirationsföreläsning 90 min

Samarbeta med din hjärna

Vill du öka din energi, må bättre och samtidigt öka din effektivitet? Då behöver du förstå hur din hjärna fungerar och välja de vägar som tar mindre kraft och energi från dig. Inom den kognitiva neurovetenskapen utgår vi från hjärnans mentala processer dvs det du tänker, känner och agerar. Att samarbeta med hjärnan innebär att förstå, iaktta, reagera och fatta beslut genom att använda dig av din hjärnas resurser på ett smartare sätt.

Föreläsningen genomsyras av upplevelsebaserade övningar inom Mindträning (mindfulness , medveten andning och mental träning)

Föreläsningen besvarar bland annat följande:

  • Vad är stress? Hur påverkas du av stressen?
  • Med vilka verktyg kan du öka din energi, må bättre och öka din effektivitet?

Föreläsningen utgår från individperspektiv men utifall åhörarna är ledare och chefer kan föreläsningen anpassas genom att även prata utifrån ett ledarperspektiv. Här kan lyftas tex ledaransvaret kring AFS 2015:4 samt vikten av kommunikation (att lyssna).

För intresse maila till camilla.ihse@ihsero.se

Sagt om föreläsningen

“Det var väldigt lyckat föredrag med massor av bra tips” “Tack för en bra föreläsning” “Bra och enkla tips och övningar” “Stort tack för en bra föreläsning idag” “En eyeopener och otroligt inspirerande!”

“Det var mycket tänkvärt kring hur kropp och hjärna fungerar och hur vi skapar hållbarhet kring vår egen person som vi har nytta av både på fritiden och i arbetslivet. Stort tack för en inspirerande föreläsning hur vi kan finna mer harmoni i vardagen.”

Michael Augustsson, Wisegate, Föreläsning om stress ute på företag

” Mycket intressant och givande” “Super!” “Tack för en givande stund” “Förde fram budskapet på ett enkelt och tydligt sätt” “Mycket proffsigt”

Kommentarer från föreläsningen “Öka din hållbarhet” på Harmonigården i Räng Sand.

Camilla utstrålar trygghet och en närvaro i sina föreläsningar. Med sitt professionella sätt blandar hon fakta med sina egna erfarenheter. Med inlevelse förmedlar hon kunskap på en nivå så att man enkelt kan förstå och dra slutsatser om sin egen situation.”

Ulrika Larsson, studiekamrat Sverigehälsan