Bli inspirerad med en föreläsning

Ihsero anlitas av företag för att föreläsa om till exempel stress, mindfulness, mental träning, personal- och arbetsmiljö. Du får med dig metoder och verktyg som du kan använda dig av i ditt liv/arbetsliv. Det handlar om att må, fungera och/eller prestera bättre.  Men kan också handla om dina skyldigheter som arbetsgivare inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Hur vi tar oss förbi motgångar, hinder och påfrestningar utifrån och inifrån. Föreläsningen kombinerar erfarenhet inom HR och mental träning.

Föreläsningarna kan också bokas som en längre workshop, live eller online via zoom.

Webföreläsningar 30-45 minuter lunch- eller på arbetstid

Nu har du möjlighet att boka in föreläsningar via zoom. Boka 1 tillfälle eller varför inte en föreläsningsserie på t.ex. 5 tillfällen 1 gång/månad?

Exempel på föreläsningar kan vara ”Från prestationsångest till prestationstopp”, ”Aktivera må-brahormoner trots distans” ”Hur du undviker att privat- och arbetsliv flyter ihop” ”Hur du kan öka välmående och minska stress” ”Undvik hotrespons och öka tryggheten på arbetsplatsen utifrån hjärnkunskap”. Eller anpassat utifrån era behov.

Lunchföreläsningsserie Stresshantering-4 tillfällen online Start: 18 februari

Här lär du dig grunderna/en introduktion i mental träning för stresshantering. Vill du sen gå djupare in i träningen rekommenderar jag Stresshanteringsprogrammet som startar 22/3 eller 26/4 för dig som väljer med coaching. Väljer du enbart självstudier kan du starta vilket datum du vill varje måndag.

Du får en grundinsikt och får med dig metoder för ett ökat välmående och minskad stress, oavsett om det gäller jobb eller arbetsliv. Välj mellan att sitta och lyssna eller ställ frågor. Vi blandar fakta, skrivövningar och du kan samtidigt äta lunch om du vill. Vi avslutar alltid med en mindfulnessövning/avspänningsövning så att du sen är redo för resten av dagen. Vi ses via zoom under 4 tillfällen. Under sista tillfället får du också en titt på hur Stresshanteringsprogrammet är upplagt och hur det ser ut när du loggar in.

Torsdagar kl.12-12.45

18/2 Avspänningsträning; Vi inriktar oss på vikten att lära sig spänna av i muskler och andetag. Vi gör en avspänningsövning sittande eller liggande på en filt/yogamatta tillsammans.

25/2 Mind-Tanketräning. Vi inriktar oss på den inre dialogen och hur den påverkar oss. Vi gör en avspänningövning i sittande eller liggande på en filt/yogamatta medveten närvaro tillsammans.

4/3 Känsloträning. Vi inriktar oss på hur känslor påverkar oss och vad som är viktigt att göra för att minska spänningar. Vi gör en avspänningsövning sittande eller liggande på en filt/yogamatta där vi ökar insikten om sambandet mellan känslor och kropp.

11/3 Självbildsträning. Vi inriktar oss hur viktig självbilden, självkänslan är för vårt mående. Vi gör en sittande eller liggande på en filt/yogamatta visualiseringsövning som ökar självkänslan.

Välkommen att boka din plats HÄR. Du kan även se föreläsningen i efterhand. Kostnad: 200 kr/person/tillfälle som swishas till 1232610491 eller betalas via bankgiro vid anmälan för att bokning ska ske. För prenumeranter 100 kr/person/tillfälle.

Frågor eller funderingar? Hör av er till camilla.ihse@ihsero.se.

Några kunder säger

“Det var väldigt lyckat föredrag med massor av bra tips”, “Bra och enkla tips och övningar”, “Stort tack för en bra föreläsning idag”, “Mycket intressant och givande”, “Super!”, “Tack för en givande stund”, “Förde fram budskapet på ett enkelt och tydligt sätt”, “Mycket proffsigt” Anonyma på One Nordic

“Camilla utstrålar trygghet och en närvaro i sina föreläsningar. Med sitt professionella sätt blandar hon fakta med sina egna erfarenheter. Med inlevelse förmedlar hon kunskap på en nivå så att man enkelt kan förstå och dra slutsatser om sin egen situation” Ulrika Medveten hälsokraft

Du gör ämnet väldigt levande genom din egen erfarenhet och du lyfter de kopplingar som är såväl moraliska, lagstadgade och även  sunt förnuft för alla chefer att ha i åtanke i sitt yrkesutövande. Frans HR Director Konecranes

Workshop hos Konecranes