Föreläsning & workshop

Föreläsning/workshops (1h-halvdag-heldag)

Att investera i era medarbetare är att investera i företaget. Trenden visar tydligt att vi går mot medarbetaren i fokus. Vi styrs redan nu mot ett håll av gränslöst arbete, kreativa och komplexa arbeten, informativa informationsmängder och plattare organisationer. Då behöver vi ha insikt i hur vi kan stå stabilt i en föränderlig värld.

Forskning och erfarenhet visar att en ökad medvetenhet om hur hjärnan fungerar och hur vi kan optimera (spara och utveckla) våra mentala resurser kan bidra till minskad stress och välmående individer, bättre samarbete, ökad prestationsförmåga och ökad produktionseffektivitet.

Ihsero har effektiva metoder och verktyg för individen och företagets hållbarhet.

Du kan välja mellan

Samarbeta med hjärnan och öka din hållbarhet

Konsten att leda en grottmänniska

Några ord från kunder:

“Det var väldigt lyckat föredrag med massor av bra tips” “Tack för en bra föreläsning” “Bra och enkla tips och övningar” “Stort tack för en bra föreläsning idag” “En eyeopener och otroligt inspirerande!”

“Det var mycket tänkvärt kring hur kropp och hjärna fungerar och hur vi skapar hållbarhet kring vår egen person som vi har nytta av både på fritiden och i arbetslivet. Stort tack för en inspirerande föreläsning hur vi kan finna mer harmoni i vardagen.”

” Mycket intressant och givande” “Super!” “Tack för en givande stund” “Förde fram budskapet på ett enkelt och tydligt sätt” “Mycket proffsigt”

Camilla utstrålar trygghet och en närvaro i sina föreläsningar. Med sitt professionella sätt blandar hon fakta med sina egna erfarenheter. Med inlevelse förmedlar hon kunskap på en nivå så att man enkelt kan förstå och dra slutsatser om sin egen situation.”