Föreläsningsserie om hur du skapar Inre balans

Här lär du dig stresshantering och hur du skapar inre balans med mental träning. De här liveträffarna ingår om du går programmet/kursen Skapa en inre balans och gruppen är därför blandad.

5 lärarledda träffar via zoom där du får chansen att träffa kursledaren och ställa frågor. Du får en grundinsikt och får med dig metoder för ett ökat välmående och minskad stress, oavsett om det gäller jobb eller arbetsliv. Välj mellan att sitta och lyssna eller ställ frågor. Vi kallar det föreläsning men vi blandar ändå in en skrivövning/reflektion, en mindfulnessövning/avspänningsövning och om det är någon som har några frågor eller funderingar. Under sista tillfället får dom som inte går programmet/kursen en titt på hur det ser ut i Onlineprogrammet.

Start: Vi börjar med en träff live via zoom torsdag 25/3 kl. 19-20 alternativt söndagsmorgon kl.9-10. Möjlighet finns också att anmäla sig till 6/5.

Kroppsmedvetenhet/avspänningsträning; Vi inriktar oss på vikten att lära sig spänna av i muskler och andetag. Vi gör en avspänningsövning sittande eller liggande på en filt/yogamatta tillsammans.

Tanketräning. Vi inriktar oss på den inre dialogen och hur den påverkar oss. Vi gör en avspänningsövning i medveten närvaro sittande eller liggande på en filt/yogamatta tillsammans.

Känsloträning. Vi inriktar oss på hur känslor påverkar oss och vad som är viktigt att göra för att minska spänningar. Vi gör en avspänningsövning sittande eller liggande på en filt/yogamatta där vi ökar insikten om sambandet mellan känslor och kropp.

Självbildsträning. Vi inriktar oss hur viktig självbilden, självkänslan är för vårt mående. Vi gör en sittande eller liggande på en filt/yogamatta visualiseringsövning som ökar självkänslan.

Livshjulet. Vi går igenom livshjulet och hur vi kan skapa det liv vi vill ha genom att strukturera upp våra liv. Vi avslutar med en mindfulnessövning.

Välkommen att boka din plats nedan. Du kan även se föreläsningen i efterhand om du missar den. 

Kostnad: 180 kr/person/tillfälle som swishas eller betalas via bankgiro för att bokning ska ske. För er som går Skapa en inre balans programmet eller är månads/helårsmedlemmar går kostnadsfritt.

Maila mig om du är intresserad av att gå föreläsningsserien till camilla.ihse@ihsero.se.