Hej alla! Ett nytt år har börjat och det är en möjlighet att nollställa och fokusera om på något nytt. Precis det som vi lär oss i stresshantering och mental träning. Acceptans-Nollställa-Fokusera om. Något som är bättre. Kanske är det så som många tänker med ett nytt år. Och med corona i ryggen kanske det är precis det vi hoppas på. Men i ärlighetens namn vet vi faktiskt inte alls vad som väntar oss bakom hörnet. Ingenting. Vi kan bara spekulera. Under tiden kan vi försöka leva en stund i nuet, som en andningspaus. Se de fördelar som finns. För du kan alltid hitta dom. Det ena ger det andra även i svårare stunder.

I januaris nyhetsbrev hittar du tips på att öka självkänslan och ett nytt anti-inflammatoriskt recept! Vill du prenumerera? Fyll i ditt namn och mailadress längst ner

Det fantastiska med mental träning, mindfulness är att jag kan använda mig av metoderna och verktygen i de där stunderna av beslutsångest, motgångar, utmaningar, oväntade påfrestningar, prestationsångest, irritation, frustration, ledsamhet eller när man har så ofantligt mycket på gång att man knappt vet vad man ska prioritera. Jag kan känna lika mycket men jag fastnar inte i det. Jag vet hur jag kan ta känslor och tankar vidare. Till något bättre för mig själv.

I år kom boken Optimera mera ut. En bok som också är kurslitteratur till onlinekurserna som också formats under året. Superkul! Och det är härligt att se detta stora intresse i Ihseros kurser. Vi fortsätter löpande att kvalitetssäkra produkter och tjänster till er kunder för bästa kvalitet.

Nyheter i år är att Ihsero har öppnat chat som gör det möjligt att ställa frågor och få svar direkt. Medlemskap för att få tillgång till alla sidor med övningar, tester, förlängd tid i utbildningsportalen m.m. Och ett nytt program har tagit form Mentalt träningsprogram för optimerade prestationer och Lunchföreläsningar inriktat på stress. Är det något du saknar i utbudet? Hör av dig! Ihsero är till för dig som kund så era frågor och tips är guld värt.

Att vara kund eller klient hos Ihsero ska kännas tryggt och du kommer bli mottagen med lyhördhet och engagemang. Tillsammans med Ihseros produkter och tjänster kommer vi se över dina utmaningar, strukturera upp och bena ut för att sen steg för steg vägleda dig till något som fungerar bättre för dig. Utifrån erfarenhet tillsammans med systematiska metoder och verktyg baserat på forskning skapas det förutsättningar för nya tankar och perspektiv som leder dig att fatta bättre beslut för dig själv och för dina relationer.