Anette och Ludvig har gått kurser hos Ihsero

Anette och Ludvig är två av flera som använt Ihseroacademy-Kursportal online hos Ihsero för att öka välmående och prestationer men minska stress och prestationsångest.

Anette, behövde hitta sätt att hantera sitt stressiga jobb och resultaten som följde är fantastiska…

 “Ihseroacademy har gett mig verktyg att ta tag i mönster jag haft. Med små steg kan jag se att det förändrar mitt beteende och min bild om mig själv. Viktigast är att jag har lärt mig stanna upp, vara här och nu och att jag blivit medveten om hur mina tankar påverkar mig.”

Ludvig, ville prestera bättre och hitta sätt att minska pressen på sig själv…

“Ihseroacademy har gett mig bra verktyg att använda i livet för stress och förbättrade prestationer. Innehållet är strukturerat och jag har lärt mig intressanta saker om det mentala som kommer hjälpa mig mycket i mitt prestationsgenomförande.”

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

Anette och Ludvig är några som använt Ihseros tjänster allt från 2-8 månader och har märkt skillnad redan efter 3-4 veckor. Löpande har de ökat sin självmedvetenhet och tagit del av kunskap och verktyg som förändrat deras perspektiv och hur de hanterar olika situationer på ett bättre sätt. 

Till en början var både Anette och Ludvig skeptiska om Ihsero var det företaget som skulle kunna hjälpa dom och om det verkligen kunde förändra något. Men dom beslöt sig för att ta chansen, främst för att de båda såg ett långsiktigt värde i att ta del av mentala verktyg och metoder som de kunde använda livet ut.

Och nu kan dom se värdet i att ha fattat rätt beslut att jobba med det mentala hos Ihsero.

“ Det är för människor som vill utvecklas och är intresserade av det mentala. Bra fokus på nödvändiga saker”

Ludvig är glad för samarbetet med Ihsero och rekommenderar andra att använda det som ett komplement till ett tidigare mer traditionellt synsätt med enbart fokus på det fysiska vad gäller välmående och prestation.

Anette känner en frihet att få tillgång till Ihseroacademy under längre tid utan någon press att vara klar. Hon tycker det är skönt att man kan gå kurserna när man vill och dessutom få support via mail och onlineträffar. Anette ser också fler fördelar…

“Vill lyfta fram att det har varit ett bra upplägg, lagom med tid, enkelhet i materialet, stöttningen från kursledaren och det som också varit skönt är att jag inte känt press utan att jag känt att jag vill fullfölja för det får mig att må bättre. “

Vi är alla olika individer, olika åldrar och har olika behov men det som är gemensamt med kunder som Anette och Ludvig är att dom vill må och fungera bättre.

Vill du också ta del av liknande resultat och skapa välmående och öka hållbara prestationer i ditt företag?

Skriv till mig på Camilla.ihse@ihsero.se 

Lämna en kommentar